Designerne

Godt håndværk, designet i Danmark.

Vi arbejder tæt sammen med vores designere om at skabe de bedste møbler til dig. Sammen med dem bliver produkterne udviklet og finpudset, indtil de lever op til vores høje krav til både udseende, brugbarhed og kvalitet.

katrinebord_sort
kastanje
Designer profil

Møbeldesigner Kalmar Kastanje

Lars Kalmar Kastanje er uddannet arkitekt og står bag den flotte og unikke Visit-serie. Hans tilgang til design lægger vægt på den gode balance mellem form og funktion samt at finde nye detaljer og farver i et æstetisk og funktionelt produkt.

therese
Designer profil

Møbeldesigner Therese Damkjær

Du finder en personlig nerve i Therese Damkjærs designs, der både formår at indtænke æstetik og praktik i sine møbler.

diana
Designer profil

Møbeldesigner Diana Mot

Uddannet som møbeldesigner i 2016 og bosiddende i København. Står bag designet på Cross-sofabordet, som blev designet under konkurrencen Design Boost i 2016. Brænder for produktudvikling, hvor form, funktion og materiale kan smelte sammen til en højere enhed.

Thomsen Furniture

Hvem er Thomsen?

Vi har mange års erfaring i branchen og udvælger de bedste designere, materialer og processer, som bliver til stilfuld kvalitet, der holder i mange år.

Læs mere

Thomsen Furniture

Oplev vores produkter

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du en af de første til at høre, når vi udvikler nye møbler på snedkeriet, og så sender vi dig også inspiration til boligindretningen.

Tilmeld