Hvem er vi?

Thomsen Furniture.

Thomsen Furniture trækker rødder helt tilbage til 1977, hvor Ruth og Axel Christensen startede virksomheden under navnet ACO Møbler. Thomsen Furniture står for møbler af høj kvalitet, som er skabt til at holde i mange år – både når det gælder udtryk og funktion.

cross-sofabord
cross-sofabo
Historie

Fra 1977 til i dag – dansk håndværk og design

I 1977 etablerede Ruth og Axel Christensen en møbelvirksomhed i det gamle mejeri i Gjerrild. Den virksomhed skulle vise sig at være en succes, og i dag drives virksomheden med samme passion for dansk håndværk og design, som kendetegnede virksomheden dengang.

I dag har virksomheden skiftet navn fra ACO Møbler til Thomsen Furniture og drives af Brian Thomsen. Han kom til virksomheden i 1992 og overtog den i 2011, og derfor har han stort kendskab til både sin egen virksomhed, men i særdeleshed også branchen som helhed.

Hos Thomsen Furniture skaber vi ikke møbler, som følger sæsoner og hurtige modeluner. Vi skaber møbler, der har den fornødne kvalitet i både design og udførsel til at etablere sig som uundværlige dele af indretningen. Et møbel fra Thomsen Furniture er noget, man skal være stolt af at vise frem i sit hjem.

Stilen er nordisk med rene linjer og flotte former, som passer ind i den moderne indretning, men som ikke går af mode. Vores møbler er lavet til at blive brugt og blive betragtet både i morgen og i mange år fremover.

Brian Thomsen

CEO & Ejer
Thomsen Furniture

Brian Thomsen - CEO
Thomsen Furniture

Mød vores designere.

Vi samarbejder med talentfulde og visuelle danske designere om at skabe kvalitetsmøbler. De er med til at sætte stilen og definere udtrykket hos Thomsen Furnitures møbler.

Læs mere

Thomsen Furniture

Oplev vores produkter

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du en af de første til at høre, når vi udvikler nye møbler på snedkeriet, og så sender vi dig også inspiration til boligindretningen.

Tilmeld